Sorteer op

Zilveren doortrekoorbellen

Echt zilveren doortrekoorbellen, een origineel cadeau

Juwelier de Vlinder heeft aan aantal verschillende zilveren doortrekoorbellen. Dit type oorbellen heeft een kettinkje met een staafje en een sierelement. Het staafje gaat door het oor en het sierelement, een hartje, infinityteken, paardenkopje, bloemetje of glittertje, kan dan op elke gewenste lengte gedragen worden. De doortrekoorbellen zijn helemaal van echt zilver. Geschikt voor volwassenen en kinderen.

Online bestellen van uw zilveren oorknoppen

Als u uw keuze heeft gemaakt is online bestellen erg eenvoudig. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden, met Post.nl. Vaak kunt u het pakje de volgende dag al verwachten.

Ruilen of retourzenden van uw aankoop

De doortrekoorbellen worden verpakt in een verzegeld zakje, waarin u ze goed kunt bekijken. Eventueel ruilen kan als de verzegeling heel is. U heeft 14 dagen na ontvangst de tijd om een retour te melden. We storten het door u betaalde bedrag volledig terug, zodra uw zending door ons in goede orde is ontvangen.

Advies nodig of een vraag stellen

Als u een vraag heeft of advies nodig heeft mail dan naar info@juwelierdevlinder.nl. Juwelier de Vlinder heeft ruim 40 jaar ervaring en helpt u met deskundig en persoonlijk advies.

© 2012 - 2024 Juwelier de Vlinder - zilveren sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel