Sorteer op

Zilveren kettingen slang

Echt zilveren slangenketting, inspiratie voor een persoonlijk geschenk met uitstraling

Juwelier de Vlinder heeft een ruim assortiment zilveren slangenkettingen, ideaal om cadeau te doen bij elke gelegenheid. Dit type ketting valt mooi rond en kan met of zonder zilveren hanger gedragen worden. De slangenketting is er in lengtes vanaf 38cm, zeer geschikt om kort om de hals te dragen. De 60cm slangenketting is in de zwaardere uitvoering heel mooi zonder hanger of bedel. Alle lengtes zijn in verschillende diktes verkrijgbaar.

Advies bij de keuze van uw zilveren slangenketting

Heeft u een vraag over de zilveren slangenketting? Juwelier de Vlinder geeft graag persoonlijk advies. We hebben meer dan 40 jaar ervaring. Mail naar: info@juwelierdevlinder.nl

Online bestellen , snelle levering

Heeft u een keuze gemaakt en uw zilveren slangen ketting gevonden? Online bestellen is eenvoudig en Juwelier de Vlinder zorgt voor een snelle levering, indien op voorraad. Met PostNL, vaak al binnen twee werkdagen.

Ruilen of retourzenden

Toch niet helemaal tevreden over de gemaakte keuze? Bij Juwelier de Vlinder heeft u twee weken de tijd om te ruilen of retour te zenden, mits de ketting niet gedragen is. Bij retourzenden zonder ruilen wordt het door u betaalde bedrag inclusief verzendkosten zo snel mogelijk terugbetaald.

© 2012 - 2024 Juwelier de Vlinder - zilveren sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel