Sorteer op

Zilveren chakra bedels

Bijzonder, persoonlijk geschenk, zilveren chakra bedels

Chakra's zijn centra van geestelijke energie in het menselijk lichaam. Juwelier de Vlinder heeft zilveren chakra bedels die horen bij verschillende plekken in het lichaam, bv de hart chakra, de maag chakra enz. Elke chakra bedel heeft een gekleurde steen behorend bij de chakra. Alle chakra bedels zijn van echt zilver. U kunt de zilveren chakra's mooi combineren met een echt zilveren ketting. Juwelier de Vlinder heeft een ruim assortiment zilveren kettingen in diverse uitvoeringen, verschillende lengtes en diktes. Zowel voor vrouwen en mannen hebben we een bijpassende zilveren ketting.

Online bestellen van uw echt zilveren chakra

Als u een keuze heeft gemaakt kunt u uw zilveren chakra eenvoudig online bestellen bij Juwelier de Vlinder.

Snelle levering van uw chakrabedel

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden, met Post.nl, vaak kunt de bestelling de volgende dag al in huis hebben.

Ruilen of retourzenden van uw zilveren chakra

Voldoet de zilveren bedel toch niet aan uw verwachtingen? Bij juwelier de Vlinder heeft u twee weken de tijd om dit te melden. Als u geen nieuwe keus maakt wordt het door u betaalde bedrag meteen volledig teruggestort, zodra de retourzending bij ons in goede orde is ontvangen. Als u een ander artikel kiest en u daardoor recht hebt op teruggave wordt dat zo snel mogelijk geregeld.

Vragen of advies nodig bij de keus van uw chakrabedel

Juwelier de Vlinder heeft ruim 40 jaar ervaring en kan u deskundig en persoonlijk advies geven bij het maken van uw keuze, bv over een bijpassende zilveren ketting.

© 2012 - 2024 Juwelier de Vlinder - zilveren sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel