Over ons

Nederlands familiebedrijf

Juwelier de Vlinder is een familiebedrijf waar we met passie werken voor tevreden klanten. Wij adviseren graag bij de aanschaf van mooie sieraden. Of dit is om uzelf te verwennen of een dierbare, zowel voor heren en dames kunt u sieraden van uw smaak vinden. Ook voor kindersieraden bent u bij ons aan het goede adres. De sortering zilveren kinderbedels en kinderringen biedt volop keuze.

Juwelier de Vlinder bestaat ruim 40 jaar

Wij zijn ruim 40 jaar geleden begonnen op de markt met een kleine kraam. Ondertussen is de collectie zilveren sieraden enorm uitgebreid. Sinds 2019 zijn we voornamelijk online actief en kunt u 24 uur per dag bij onze webwinkel terecht.

Betaalbaar en bijzonder

Onze collectie bestaat uit prachtige sieraden die betaalbaar blijven. U zult bij ons scherpe prijzen vinden die passen bij het sieraad van uw keuze. Het aantal merken dat wij voeren is beperkt. Wij zoeken naar bijzondere sieraden naast de bekende merken. Wij hebben een ruim assortiment bedels, armbandenzilveren kettingen en zilveren ringen.

Tevreden klanten

Goede service staat bij ons voorop. Als u niet tevreden bent lossen we het voor u op. Ook reparaties kunnen we veelal voor u afhandelen. Mocht u online niet vinden wat u zoekt, vraag ons gerust. We hebben toegang tot een ruime voorraad en directe contacten met (internationale) leveranciers. 

Neem voor advies en vragen contact met ons op via info@juwelierdevlinder.nl

Wij zien u graag.

Sierlijke groet,

Het team van Juwelier de Vlinder

Wim & Irene
Roosmarijn & Arjen

© 2012 - 2024 Juwelier de Vlinder - zilveren sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel