Retouren en ruilen

Bent u toch niet helemaal tevreden met het product dat u heeft aangeschaft dan kunt u uw aanschaf terugzenden, mits compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking en binnen de zichttermijn van 14 dagen. We leggen u graag uit hoe dat werkt.

Voor uw bestelling geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag van aflevering. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en passen, tenzij anders vermeld. Controleer alstublieft direct na ontvangst of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen en dit te melden. 

Voorwaarden voor het retourneren van uw bestelling.

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Het artikel is compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk – in originele staat en verpakking.
  • Wij adviseren u om aangetekend te versturen. Het is niet verplicht maar wij adviseren u om het pakket aangetekend retour te zenden. Indien u het pakket aangetekend verstuurt bent u verzekerd tegen het kwijtraken van pakketten en wordt een vergoeding uitgekeerd door de verzender, bijvoorbeeld PostNL wanneer het pakket toch onverhoopt kwijt raakt. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Artikelen die u niet kunt retourneren:

  • Artikelen die zichtbaar gedragen zijn;
  • Producten die op uw verzoek naar wens zijn aangepast, bijvoorbeeld graveerwerk of inkorten;
  • Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
  • Oorbellen worden verzegeld verzonden in een transparant zakje. De klant kan ze goed bekijken, maar niet passen. Op deze manier garanderen wij dat oorbellen niet gepast zijn. Zodra de zegel is verbroken, kunnen oorbellen helaas niet retour genomen worden. 

Meld uw retourzending bij ons

Stuur ons een e-mail: ik wil mijn bestelling ruilen of retourneren en voeg daarbij het formulier voor herroeping toe.

Download het formulier voor herroeping van uw bestelling en vul deze in

Met dit formulier maakt u binnen 14 dagen na aankoop aan ons duidelijk dat u de koop wenst te ontbinden. Dit formulier dient u dan in te vullen en aan ons te e-mailen info@juwelierdevlinder.nl. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het artikel naar ons terug te sturen. 

Terugsturen artikelen

Nadat u ons heeft gemeld dat u een bestlling wilt terugsturen kunt u het pakketje opsturen. Vergeet niet uw ordernummer  en naam mee te sturen. Download hier ons adresetiket. Of noteer zelf het adres.
VOF de Vlinder
Bisschop Bottemannestraat 47
1817EN  Alkmaar

Wij beoordelen uw retour zo snel mogelijk

Binnen de zichttermijn heeft u het recht uw aankoop te beoordelen, zoals u dat in een winkel of op de markt ook zou doen. U kunt uw aankoop passen, tenzij anders vermeld. Zodra de artikelen gedragen worden bestaat er kans op beschadiging of verkleuring. De kans bestaat dan dat eventuele waardevermindering bij u in rekening wordt gebracht. Als de schade onherstelbaar blijkt te zijn, dan kan Juwelier de Vlinder de retour weigeren.

Oorbellen retourneren

Wij willen de klant garanderen dat bestelde oorbellen nooit gedragen zijn. Dit betekent dat u bestelde oorbellen niet kunt passen. U ontvangt de oorbellen in een verzegeld transparant zakje, zodat u ze wel goed kunt beoordelen.

Terugbetaling van gemaakte kosten

Terugbetaling geschiedt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop. U krijgt alle gemaakte kosten vergoedt, behalve de kosten voor het retourzenden van u thuis naar ons adres. Deze kosten zijn voor uw rekening.

Verwerkingstijd van uw retour

De retourzendingen worden bij binnenkomst beoordeeld. Verwerking van uw retour kan tot 7 dagen in beslag nemen, maar zal in de meeste gevallen binnen enkele dagen gebeuren. U ontvangt een bevestiging als wij uw retourzending hebben ontvangen.

Mocht u nog vragen over onze retouren hebben neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2012 - 2024 Juwelier de Vlinder - zilveren sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel